Saturday, August 09, 2008

Anak saya.. selepas 2 tahun

Waaa.. berjaya tak menulis apa2 selama 2 tahun.. hehehe..

sebenarnye malas sangat.. tapi, lepas slalu sangat baca blog orang, terpanggil plak rasenyer nak ber'blog' semula...

masa aku tulis skang ni, Syahmi dah berumur 2 tahun 5 bulan 3 hari.. Progress dia dah bermacam2 la.. pantang dengar orang cakap, mesti ade je nak menyampuk.. kekadang geram gak, tapi kelaka pun ada.. mak mertua aku ngan bini aku kalo membahasakan diri aku ni kalo dorang tengah borak2 panggil aku nama 'poek' ni.. sekali tu, dia pun nak ikut sama.. tapi bunyi nye tak jadi poek dah.. jadi 'uu-ek' wadehekkk!!!

kureng btul.. memula tu rase nak marah, tapi sebab dia nyer sebutan tu kelakar, aku tergelak.. tapi pas tu aku tegur la.. tak baik la panggil daddy ngan nickname daddy.. syahmi kena hormat mommy ngan daddy.. tak boleh panggil daddy camtu.

pastu dia panggil aku 'abg uu ek' plak.. pasal adik ipar aku slalu panggil camtu.. hampeh!! grrr...

4 comments:

Miss Moon said...

poek , memula sekali aku nak ucap tahniah la kat nko sebab berjaya peram blog nih selama 2 tahun ..kalau org dah reput dah neh . Ho ho aku org pertama komen ..cam bangga je hua hua hua sebab lama dow 2 taun .

anak nko pun panggil nko poek ...nasib dia tak ikut Ila panggil nko ...sayang ke dalling ke hi hi . Anak aku pun duk panggil nama kadang kalau balik kajang dia dgr nenek dia panggil sutan , Mahmood dia pun panggil gaks amud .

lagi panjang akal Syahmi ek . Makin handsome . Nanti dapat adik mesti lagi banyak peel nyer lagi panjang akal nya .

rasa cam semalam je Syahmi kuar ...hahahhah yer la tgk lah prev entry ada org duk debar2 hua hau hau

ila de cute said...

sayang, tahniah tahniah.... kerana telah berjaya peram kan blog ni selama 2 thn... lama tuuu
selamat berblogging ye... we want more!!

fuad said...

tengkiu tengkiu semua.. tengok la lepas dua tiga post aku nak peram balik semula lagi 2-3 tahun ke idak.. ahaks

...$weE+ 666... said...

poek, apa brg peram 2-3 tahun jer... kasik peram ENAM tahun lah! i likeee!!!~ hehehe...