Sunday, August 17, 2008

Syahmi semakin mengganas...

Syahmi skang bole tahan gak ganasnye, kuat menggigit, suka gusti ngan orang, tak de aku abih aa orang lain kena belasah.. kaw2 punye belasah.. sakit gak kengkadang tu. Dia kalo main gusti tak de belas kasihan punye... masa aku tulis ni, tgh dgr dia bergusti ngan mak tok dia.. "hiyah hiyah!!" Adusss..

Tapi paling tak tahan bila datang angin suka menggigit dia.. abih la berlubang2 tangan, dagu, bahu, ape2 je la yang sempat.. heheh kengkadang time aku geram, aku gigit je jugak kuat2.. heheh! tapi senyap pun kejap je la pas sakit kena gigit ngan daddy tuh.. dah lupa dan ilang rase sakit kang, buat balik.. adehh.. menurun perangai mommy dia kot

5 comments:

Miss Moon said...

mengganaz????

gambo gerun dow ..siap pegang kapak bagai . Cam nak gie amuk satu kampung .

Poek darah nko maneh kot tew syahmi suka gigit nko

fuad said...

eh.. mane ade aku bertunang.. mane de darah maneh ni.. hehehe. takpe, kalo maneh jugak aku makan peria banyak2

ila de cute said...

hehhe syahmi memang makin ganas kan...kengkadang takut nak gomol2 gomol dia..bukannya apa, kengkadang rasa nak gomol gomol sayang, kengkadang tetiba je dia naik angin terus hiyahhhhh gomol kita kau2 punya...

sayang, nape mesti ckp syahmi ikut perangai kita yg suka geget...chehhhhh

Kasih Aleeya said...

heheh.mcm tu ler poek..rajin sket.sbb si ila tu leh tahan pemaleh dier!..syahmie tu hensem sgt nak pegang kapak okeh!! x gerun aku tgk..rasa nak kiss2 lagik ada lerr.hhehehe..

...$weE+ 666... said...

anak lelaki mesti ganazzzzzzz!!! chaiyok arrr syahmi! *muahz muahz*