Tuesday, June 20, 2006

Tak berdebar lagi...hehe

Syahmi dah besor dah.. 'antak' dah orang lipis cakap (untuk angkat budak yang berjisim dan jirim yang besar). Tapi best la nak peluk2 dah... nak cium2 pun dia dah pandai respon samada dia nak gelak ke nak ngamuk.. geram tengok syahmi nih... tapi tak la mok sangat... dah kurus pun..

tapi kesian dia, skang ni je macam ok sket, dah seminggu dah demam on and off... tu yang susut sket tu.. pastu kalo time dia tengah tak sihat sangat tu, dia mengerang dalam nada meneran... macam nak dodoikan diri sendiri la gayabyer, tapi cam nak ngamuk gak.. kompius2!! mase demam, tade la dia nak sengih2.. senyum2 sangat... dah ok sket ni je la baru nak ajak mommy ngan daddy dia borak2, main2... tapi pukul 4 pagi... waaa!!!

skang syahmi tinggal ngan bibik je kat umah... mak tok dah balik umah dia.. syahmi jaga diri sendiri je la ek!!

2 comments:

Anonymous said...

Keep up the good work » »

Anonymous said...

best regards, nice info film editing classes