Tuesday, October 11, 2005

Bali la Bali


Haritu kitorang gi selebret anniversary kitorang kat Bali.. bestnyer.. first time aku kuar negara.. walaupun dekat, tapi jejak la jugak dah kaki aku ni kat dunia luar. Bile tengok culture diorang kat sane, memang unik dan exotic, tapi aku kagum la ngan dorang nyer senibina ngan seni... rajin sesangat2... tapi aku gi sane saje nak lepak2 je jenjalan ngan wife aku.

seronok la tengok bini kita hepi gi sane.. gi shopping, jalan2 tgk pemandangan.. naik gunung.. makan.. makan je susah sket, nasib baik ade Mc D ngan KFC yg halal.. aaa aku rindu cili sos.. dorang takde sos cili, sambal je ade.. mase nak gi sane AF3 tengah final.. so, takdak can la nak tengok mawi nyanyi final tu live. by the 3rd day tu wife aku yg memang minat giler kat mawi tu tepon la adik dia tanyer sape menang.. seronok le tu..

nasib baik la sepanjang kat bali tu kitorang takde masalah sangat.. nak cari transport senang, nak gi beli2 murah.. nak berak je tak best sket.. tandas dia pakai tisu aje.. bontot aku ni mane la kenal tisu tu ape.. tak biase.. rase cam tak bersih je.. cis cis cis.. selamat datang ke dunia... heheheh. tapi pape hal pun, aku hepi sangat dapat gi sane tu ngan bini aku.. seronokkk!! nasib baik takde bom bom kat sane.. alhamdulillahhh

2 comments:

ila de cute said...

Seronok kan pergi bali... kita memang suka jln2, lagi best dapat jln2 dgn hubby sendiri...insyallah kalau ada rezeki kita cuba pergi every year atau alternate year ek... kalau tak cukup budget nak gi oversea, kita jln dlm M'sia aje lah... boleh jadi annual event kita berdua... muahs...

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... film editing classes