Friday, October 14, 2005

Tak keruan...

Sian bini saya.. tak senang duduk tak senang berdiri.. ape sal? sejak dua menjak ni, dia asyik ngadu tak puas ati ngan BIG BOSS dia yang perfectionist dan tak pedulik kebajikan pekerja dia tu.. ELee~!!.. macam la perfect sangat dia tu. Setakat mengetong orang wat keje dia ngan jatuhkan maruah org kat depan org lain terer aa. Baper ari dah bini aku ngadu sakit perut je pasal dok terkejar2 sane sini ikut telunjuk BOS dia yang keji tu. NAK cepat!! Tapi bagi last minit.. Demm.. geramnyer!! Jage kao!! Aku lazer sabit potong dua kang!!

Takpe laa.. ni bulan puase ngajar kita bersabar.. kita je la yang cuba bersabar.. dia takley nak bersabar, lantak dia la.. kita biar cool je ok cayang? Lain kali kalo dia pakse sayang desak2 sayang wat cepat2 tu.. sayang bagi la quote tu.. "Bersabarlah, sesungguhnya sabar itu separuh daripada iman", kalo tak cukup lagi bagi ayat ni plak "hayatilah KRISTAL anda..."

Tu kalo tak lut gak kasi tangan je.. bukak luas-luas, halakan ke arah mulut BOS anda.. dan katakan.. "Talk to the hand!!" Tapi.. kita rase, sayang tak la seberani tu kan nak cakap cenggitu.. hihihi. So, other way round, sayang kena lebih banyak bersabar la.. Tapi jangan pendam.. abih dia cakap, ajuk je balik.. kalo ade member lain nampak dan gelak, mungkin berjaya kurangkan stress, namun... janganlah anda sesekali melepaskan kemarahan tersebut kepada family anda.. kesian dorang.. terkejut beruk nanti menerima serangan tak terduga gitu... tak pun, luahkan perasaan anda pada kita, salurkan kemarahan pada aktiviti bersukan.. gunakan tenaga itu untuk sesuatu yang berpekdah seperti main game tembak2!! Bunuh cacing2 dengan ganas dan banyak lagi...

Sekian dahulu motivasi bersama saya buat kali ini.. kalo sayang takley terima... mintak maaf la ek... sekadar pandangan yang kudus dari insan yang blur... trimas~!!

3 comments:

Anonymous said...

Very nice site!
» » »

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Nurse of a big breast amateur bukkake wife Ireland golf course ratings after clomid dosen&apost work Peanuts allergic reaction allergic reactions to moisturizer Edificio paca fico Avoiding debts

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »