Friday, September 02, 2005

QUMP yang macam-macam ada

Tensen gak buat menatang ni, mana taknyer.. punya la lame dah start, tapi by the time nak launch je mesti banyak bende tak siap la, tak jadi letak la, tu tak setel ni tak bole.. pastu directornyer plak ramai sangat.. aduhh.. letih.. tapi ok lagi aa. Seronok gak la, nasib baik ade jojet tolong kasi clear jalan. kalo lepas kat aku sorang2.. mau takde aku nak buat nyer.. pastu, lantak ler ape nak jadi.. nyahahah!! macam berani jek. cakap-cakap dalam ni ok laa..

Waduhh... bizi2. minggu ni buat ni, minggu depan nak gi Penang, ade Live. mase tu, lame la aku takde kat umah, sian Bini aku tinggl berdua je ngan maid aku. Takpe la ye cayang, kite gi ni nak keje, cari duit lebey sket... dapat claim.. bole la kite berdua beli umah!! yeyeyy!!

Cakap pasal umah, terase sedey plak.. duit lom cukup.. Syed pak lelong tu ade kontek aku smalam. bagitau ade satu umah kat Puncak Jalil tu yg AMbank tolak murah.. mau lelong. Harga dia murah... below cost, Cost dia RM180K. tapi dia nak jual baru RM145,800. Perghhhh... best giler.. tapi nak kena ade downpayment RM14,580 laa... huuuu sedey... mane nak korek?? Lubang idung dah clear tade bijih lagi, nak harap duit saving.. tak cukup maaa.. KWSP?... nehi.. susah gak nak kuar tu.. banyak proses. tatau pun sangat proses dia, dgr orang cerita2 jek.

Cakap pasal duit saving, huuuuuu sedey2 sedey lapan kali!!! (tiru gaya Anah). Bulan ni nampak nyer kena korek la gak saving tercinta isteriku sayang itu... pasal roadtax plak dah nak mati... uwaaaa!!! seungguh mencabar extreme betul la bulan ni, bulan lepas sempat gak joli2 gi bali..tapi bulan ni, harap2 claim cepat2 la masuk... kasi lega sket bronkus dan bronkiol aku ni menyerap oksigen yang lazat itu.

Joli joli pegi Bali
Balik Bali tarak sen lagi


huuuuuu... sedey sedey!!!

2 comments:

franmartinez7503 said...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

Anonymous said...

Very nice site! film editing schools