Tuesday, October 11, 2005

Baby ku Sayang ku



setelah bercuti selama 100 hari, akhirnya... Biniku mengandung lagi!! Ha ha ha.. tak kasi can.. Macam bebudak ni cakap, sharp shooter. He he.. macehh.. bini aku yg subur jugak sebenarnyer..

So far, masa cek ngan dr. Fauziah, scan2.. nampak ok je, even, bebaru ni cek ngan dia, baby looks ok, and healthy. Harap2 betul dan berkekalan la hendaknya.. kesian my wife, masa Ifwat dulu pun tak abis lagi sedihnyer, harap2 yang ni tak ulang lagi sejarah silam la..amin. Seronok ada takut pun ada.. family, kengkawan banyak la bagi support, tapi still risau.. tu yg tiap2 bulan gi check up tu.

Skang, dah kat nak masuk 5 bulan, perut my wife pun semakin besar.. dah tak muat nak pakai baju biase sangat... Baju kurung keje la paling kronik, kena pakai Pin. hehe.. tapi tak nampak sangat lagi kalo sekali tengok. Lain la tak pakai pape.. ahaks!!

Skang ni dah bulan puasa.. dah masuk ari ke tujuh pun.. tapi kesian tengok my wife tak larat nak puasa straight je.. terpaksa la berbuka gak lat-lat ari. kesian, nasib baik yg last year dah bayar fidyah. bagi kat MakJah... suh dia pas2 kat org miskin kat tempat dia, ramai tu orang miskin, kesian jugak.. bagi la lebih sket... sedekah.

Tahun ni senang sket la kitorang nak puasa, nak sahur ade orang kejut.. siap masak la tu.. hahhaha, pastu balik keje je lauk nak buka puasa dah ready.. jimat belanja.. bole la naik gaji tahun depan bila ade baby.. insyaAllah. Senang la keje bini aku, dia pun tengah tak larat sangat ni, ok la ade helper.. macam dulu, dia gi belasah ghenyah2 pasal tak bole tengok mende tak kemas... aku nak tolong tetibe je dah siap.. hehehe cekap la bini aku ni, tapi skang, dah ade orang gaji, tak yah la nyusahkan diri... jage baby tu!! yg rumah tu.. kasi maid aku yg setel...
tapikan... time mengandung yang ni la, bini aku jadi cam malas sket.. nampak baju berlipat atas katil.. biar je... Baby Girl ke ni ek? malas smacam je ni. hehehe nasib baik aku ni rajin gak nak kemaskan.. takpe laa.. janji dedua ok..

5 comments:

ila de cute said...

Sayang, i love you so much.. I still miss Ifwat tapi harap-harap Allah perkenan kan doa kita berdua utk dapat anak kali ni ye...

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Ionamin sales large appliance covers Ativan diagnosis West bend appliance parts Forex pro Purchase didrex prescription Sm bedroom appliances philippines antique clock story ash bookcase acquire Tramadol heroin amway e85 water filter Motorola phones pda blake house moving company inc. online pay per click indiana http://www.isuzu-trooper-0.info/Comments-on-whirlpool-appliances.html Viagra quiz leather sofas Florida dial up access

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »

Anonymous said...

Very nice site! celexa adhd Anal fisting double Hawaii laws on hair removal

Anonymous said...

This is very interesting site... film editing classes