Thursday, January 21, 2010

Welcome 3 series...

Yeee saya tau... aku dah berumur 30 tahun.. macam tak caya je.. ape nak buat ni.. kena improve ni.. apa yg orang umur 30 biase buat?

1) Dah kawin.. (nak masuk 6 tahun dah.. yey!!, harap2 berkekalan la sampai akhir hayat)
2) dah ada anak 2 orang (Syahmi dah sekolah tadika.. )
3) Keje stabil.. (stabil ke keje aku ni?, harap2 passion dan opportunity best2 akan muncul untuk aku tukar profession dari invisibleman kepada ultraman atau superman.. tak bley, jadi ben10 pun ok..)
4) kesihatan.. (moga2 aku terus sihat.. tak senang jatuh sakit dan dapat menjaga kesihatan dengan sempurna.. sian anak2 kecik lagi. risau gak membe sebaya dah kena sakit macam2.. uhuh)
anyway, aritu my beloved wife belanja aku makan kat alisara to celebrate my besday.. here's some of the food we'd ordered.. lala masak cili, sayur goreng tepung, thod man kung, siakap stim limau, tomyam campur dan sotong telur masin.. kenyang giler... alhamdulillah.
gamba bawah ni antara yg recommended la.. lala ni paling best!!
try la menu baru ni.. memang sedap.. banyaknyer kitorang makan.. takpe, ikut kajian, masakan siam bagus2.. menyihatkan badan. sebab tu tak ramai org sana kena penyakit pelik2.. (ye ke?)


4 comments:

ila de cute said...

Happy Birthday daddy... we love u so much

aku klik said...

blog yg menarik..
try klik http://www.myspacemoney.my/akuklik

otek said...

tape poek, orang lelaki ni kalo masuk 40 je dia akan aging backward thehehe

Agakkacak said...

hehhe.. ageing backward.. menarik..