Thursday, January 21, 2010

artwork syahmi.


ni antara drawing2 yg sangat banyak syamhi dah pernah buat.. tapi yg ni special sket, pasal :-


1) dia buat atas cover bundle kertas A4..
2) syahmi specificly request nak upload gamba drawing dia ni kat web..
3) ada cerita di sebalik drawing dia ni.. hehe (nanti aku cuba dapatkan exclusive interview pasal drawing ni)


so.. enjoy the drawing ek..

4 comments:

Miss Moon said...

wah pandai syahmi melukis ...mewarisi kelembutan jari jemari nko nih poek akakkakak . aku rasa misti ada cerita 500 patah perkataan di sebalik lukisan nih ...siap ada kereta polis tew

aku rasa pasnih syahmi mintak nko bukakkan 1 blog utk dia bekarya

ila de cute said...

Moon, syahmi memang suka drawing and suka amik gambar...sampai tak larat wat filing utk gambar2 yg dia lukis...

Daddy, I agree with moon, we should have 1 blog utk art work and creative work syahmi la...

Ayie a.k.a Nyei said...

huwaa..sgt kool woo..haahaha..x penah tengok lagi yg bnyk2 full kertas camtu..hebat2 syahmi..heehehe..

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]geoduck[/url]