Thursday, July 02, 2009

My self as a driver and a hubby..

Hari ni, pegi keje awal giler aa.. kol 9 dah kena sampai opis.. (huuu awalnyer) pasal nak antar bini aku meeting kat putrajaya. sepanjang jalan arini dari pagi.. sampai tengahari.. baper kali aku buat emergency brake.. tak paham betul apsal ramai sangat nak brek mengejut time orang tengah best2 tekan minyak.. seb baik la keter aku bley harap lagi tahap keselamatannya. kalo dak.. rabak gak aa

ari ni, keje aku macam jadi driver je aa.. datang opis sempat main internet ngan kemas2 meja je.. hehe. (makan gaji buta ke wei) biase aa.. ade time idle ade time busy. Pastu tengah ari bini aku mintak antarkan dia balik opis.. memula tu ok la pasal nak beli barang kek dia skali. tapi alang2 terlajak.. dia pujuk aku terus gerak sampai opis dia.. alang2 terus la makan tgh.
aku agree je, jalan terus jadi jem.. demmm!!! cemana nak balik opis ni. nak makan lagi.. sempat ke.. muka aku dah masam dah.. cess!! penat la wei!! tapi, bini aku kawtim bawak aku gi makan kat satu kedai mamak tu.. makan atas daun pisang..
tengok la gamba tu.. macam best kan.. tu belum rasa lagi tu.. dah makan, memang berbaloi.. redah jem, pusing hampir suku kl, dan berebut2 cari parking kat area bangsar tu.. hahah.. cbj ke bangsar. puas dan kenyang aa...
memang bini aku pandai ambik hati.. patut la orang cakap, nak hiburkan hati lelaki ni senang je, bagi makan best2.. and show up naked.. :P gerenti bley cair hati yang di rundum tension.. akakaka

4 comments:

ila de cute said...

ehheheh... i love u sayang... bak kata org kalau tak pandai masak untuk menambat hati suami dgn makanan yang sedap, bawak le dia mkn ke kedai yg best...

Miss Moon said...

hahahahahhahahh pandai ila bodeks ...janji perut kenyang diam la kan tak gite ila akakakkakakakak

shiemz said...

OOoo..nie la agak kacak ek...hehe...:D

Agakkacak said...

hehe.. yer shiemz.. ini lah agakkacak.. har har har