Tuesday, July 21, 2009

Akhirnya!!!.. setelah 7 tahun...

... aku berpindah tempat.. fuhh!! sedey gak.. tapi ini suda bagoooooossSS!! hahaha, aku seronok betul pindah tempat.. dulu, tempat lama aku tu macam highway, orang lalu-lalang, orang miting kat belakang aku.. nak tengok ape2 yang lazat pun susah.. hishhh!! tak privacy langsung.. end up, kat kepulauan tempat keje aku tu.. aku je sorang2 yang setia melepak.. yang lelain slalu ilang tah memane pegi.. buat keje tempat lain la.. pasal tak best!! memang tak best.. sape suka duduk kat highway.. bila posmen ke client ke, pencuri ke datang, tempat aku tu slalu gak la jadi kaunter pertanyaan..
So, skang.. aku dah ada tempat baru (sementara) yang cosy, nyaman, tersorok (nak main game ke tengok movie ke nak layan pape yang lazat ke.. bole je.. )orang nak serbu pun susah, pasal entrance ke sini kecik sangat..tempat aku ngan amir dah jadi macam fortress. kubu yang kebal.. kat tepi kubu ni ada sick bay.. tempat orang sakit berat mata utk landing.. heheh.. siap ada bau wangi lagi.. tapi bau ni bakal ditukar pasal tak berkenan sangat..
tak payah pindah dah pun ok gak ni... dah ok sangat dah rasanya tempat baru ni.. ahaks!!

3 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaaha..tahniah2..haahaha

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

waaa... ini sudah bagus...

hihihi salam ..
first time menyinggah disini...


tahniah yee...
dapat pindah tempat yg best...

saya nie.. nak tunggu masa nak pindah jugak dari bahagian tmpat saya kerja nie..
dah bosan
udah 5 thn.. huhuhuh

adakah perlu tunggu 7 thn jugak...

oowwhh tidakkkk

Agakkacak said...

hehe.. tengkiu2.. tapi, macam tak kekal lama je ni.. ada ura2 suruh pindah lagi ni dalam masa terdekat!.. demmm