Tuesday, May 12, 2009

Happy mother's day

Mak happy mother's day, Mak(mak mertua) happy mother's day, Sayang, Happy mother's day... sorry terlambat sket wish kat dalam blog.. tapi masa 10 haribulan tu kita dah wish semua kan...:D

Sorry mak dah lama tak balik, bizi je manjang... pehtu takde bajet la plak.. banyak sangat outstation kot.. abis kuar duit utk keje jek.. nanti la dah dapat claim ke, kitorang balik kampung.. insyaAllah

TQ mak(mak mertua) sebab jaga anak kitorang, masak best2 utk kitorang yg bizi slalu balik lambat tak sempat nak tolong2 sangat kat umah..

TQ sayang for everything... everything.. I love you!! awak memang mummy yang best!! Sorry tak beli kad pun utk awak, buat sendiri jek, blom beli adiah... huk huk.. nanti aa ek..

Love you all...

2 comments:

Miss Moon said...

hikssssssssssss ...agak kacak rajin rajin la apdet blog . apa adiah aku dapat nih selaku pengomen pertama kat blog nko neh

Agakkacak said...

hhahaha.. tima kasih daun keladi, selalu selalu lah datang lagi.. tu aa pasal, malas betul nak update blog
aku suka baca je...hehe