Thursday, February 23, 2006

4 things...

Ditembak iladecute biniku...

Four Jobs I've Had:
1) Animator for 3D animated series at flare studios. Buat katun siri TV utk TV1.. Mr. Ice Adventure.. mengarut tahap mentibang cerita dia.. layannn je la.
2) Video Editing, Shooting, Graphic Montage kat TM Net... Fun jugak pasal banyak explore, tapi skill 3D aku makin tumpul.. huuu.
3) Wat Click2 kat internet.. buat duit gak la.. seposen dua sehari...
4) Tade lagi..

Four Movies I Can Watch Over and Over
1) Shin Chan - Adult Empire Strikes Back
2) The Incredibles - Best ni.. sungguh kagum melihat 3D nyer yang masyuk dan citernyer yang lawak...
3) Kabhi Kushi Kabhi Gham - Terpengaruh dengan isteri ni.. kalo dak, tak layan dah... tapi termenangis gak tengok citer nih. Demmm...
4) Lord of the Rings - suka tengok yang extended je.. puas sket.

Four Places I Have Lived
1) Kg. Chat/ Kg. Pulau Kabung.. dekat2 je ni, pindah baru masuk gear satu dah sampai umah baru...
2) Kolej Melayu kat Kuala Kangsar.. huyyooo home sick giler mase ni, tapi lepas gak 5 tahun dok sane.. tapi tak best nyer, lepas PMR baru rase bebetul seronok dok sane.. nyesalll tak enjoy dari awal... Pastu, aku tak bagi adik aku yg masuk situ gak ulangi kesilapan aku.. hihihi
3) Cyberjaya... Kat MMU.. huihhh.. ni lagi planet asing ni, tapi best la.. alam remaja, universiti gitu..
4) Putra Permai... yeahh!! sini memang rock giler, ngan jalan berbatu tak tar bebetul dan bau sampah yang menusuk kelabu.. uwekkk!!!

Four Television Shows I Loved to Watch
1) Citer Shin Chan siri TV lah plak ngan Doreamon (back to back nih)... hehehe
2) AXN - CSI,
3) 1,2,3 Dutch Lady... pasal penah masuk TV muka aku join show nih.. tu nak tengok tu...
4) Berita... Baguih la, dapat gak info...

Four Places I Have Been On Vacation
1. Cameron Highland, ni pun trip ngan bebudak satu batch mase 2nd year dulu.. best giler gi ngan kengkawan... Tapi pas kawin tak penah sampai lagi sane... Best ni bawak Bini.. sejuk2 tu.. yum yum
2. Taman Negara - ikut geng2 askar.. best gak ooo.. tapi tak enjoy sesangat aa.. pasal gi keje...
3. Bali - 1st Anniversary with my wife.. seronokkk... first time gi trip kuar negara, terase jakun seketika
4. Pulau Perhentian - sonok woo, main snorkeling2 ngan awek.. tapi skang dah jadi bini aku aa.. nyehehe

Four of My Favourite Dishes
1) Roti Garlic Naan bersama Tandoori.. nyum nyum
2) Nasik Goreng Ladna & Nasik Goreng Kerabu & Tom Yam Hijau Alisara
3) Sushi, California Roll dan wasabi.. yum yum
4) Shark Fin Soup with Crab meat kat Victoria Station.. best giler nih...

Four Websites I Visit Daily
1) http://onlineearningcenter.com/members/agakkacak
2)http://www.stormpay.com/?2483551
3) fotopages and blogspot... sebusy mana pun, mesti sempat punya... tu yang kalau tak dtg opis rasa tension semacam sbb kat umah takde phone line so tak leh pasang streamyx...
4) http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=1221301&username=agakkacakiklan... iklan.. klik la klik la.. masuk la skali bawah saye, bole kita dapat duit same2.. huhuhuh

Four Places I Would Rather Be Right Now
1) Cambodia - for our next anniversary in august...tapi mase ni baby tinggal kot.. huuuu mesti tak sabar2 nak balik umah smula
2) Hong Kong Disneyland - my wife la yang teringin nak gi Disneyland sangat, kita tunggu baby besar sket la ek, best sket ade baby ikut skali..
3) Pulau ape ape aa yang cun cun - nak gi lagi sekali ngan wife, rindu nak gi snorkeling lagi...
4) Labor Room, Ampang Puteri - nak shooting my wife bersalin... harap2 sempat gi amik kamera dan tak pengsan.. hehehe

Four Bloggers I am Tagging
1) tak payah la tag2.. sesape nak buat.. buat la ek...

3 comments:

ila de cute said...

sayang, best kan nak gi cambodia jln2 tapi mesti rindu baby nanti... sobsobsob... nanti bila baby umur dah dua thn ke kita gi HK disneyland lak ek...insyallah kalau ada rezeki... thn depan anniversary kita gi pulau je lah, leh simpan duit sket utk gi disneyland thn depannya...and kalau gi pulau je tak yah le tinggalkan baby kan...

hehehh nak shooting kita bersalin, hhiiii tak sabar le, kita nak tengok cemana kita bersalin...

PB said...

adik dok Saujana Puchong..
harum semerbak bau sampah...

senasib la gamaknya..

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Meridia zyrtec vicodin Infiniti pedals cover custom design seat 2004 ford expedition seat covers banner life insurance rating pilladas pamela anderson Allison neoprene foam padded seat cover vest gray white plains ford how does work tenuate lotus my 2002 seat cover The meaning of ritalin Lipitor dlasm Evista star installing wet okole seat covers mini cooper Seat cover steering wheel cover sets How do you take ativan http://www.chitosan-with-vitamin-c.info/long_stay_travel_insurance_west_bank.html rent a car for under 18