Monday, August 29, 2005

Minggu ni memang tak best, aku selseme, bini aku pun same.. dia lagi teruk, takley makan ubat plak tu.. huhu.. siann. Bosan betul minggu ni, tak ceria langsung, kena plak keje ari sabtu ni. nak gi member nyer kawin pun tak bley. lahanat nyer boss. Kang aku blah selambe2 je kang, bahaye plak.. black magic mamat tu. ahli wirid yg di geruni dengan sumpah seranah dan wirid2 yang membawa disaster kepada musuh2nya. macam siut je. Kalo aku ade kuasa Gaban dah lame aku fire dia ni ngan laser sabit!! Pastu.. event yg "penuh prestij" itu habis dan selesai dgn hampehnyer... tak penah lagi aku gi event yg se-kelam kabut itu... amat tak best!! Okey gak la tak gi kawin member aku.. duit pun dah tade sangat.. kang nak isi minyak lagi nak tol lagi.. mane nak korek duit dahh...

Masa minggu ni.. ape yg best ek?.. haaa.. baby dah nak masuk 3 bulan. perut wife aku dah besar.. Comel~!! Tapi blom dapat rase pape lagi aa.. Rindu mase arwah Ifwat dulu mase dia dah suka main tendang2. Kalo cakap sket2 ngan dia, pastu dia respon.. seronok.. Takpe, yang ni tunggu dulu.. awal lagi.. macam pompuan je baby ni, perut wife aku ni cam lebar semacam je... tak ke depan cam dulu dah...

Tapi time ni nyer pregnen, bini aku punya loya.. power sket aa.. tak cam dulu rileks je. skang ni lemahhh je, petang je dah kena loya2 lambat makan sket pun loya.. hau de hawau.. siannn.. cemane nak pose ganti ek.. banyak lagi tu, 20 hari lagi tu... Kalo aku bole ganti aku dah ganti dah ni. Siann...

2 comments:

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » »

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read »