Wednesday, August 17, 2005

Hari ni gi jumpe doktor

Orait.. pepagi aku dah bangun, sesiap nak gi keje.. harap2 dapat blah awal la pasal nak siapkan keje aku cepat2 so bley la aku gi spital ngan bini aku pas tu dengan aman.
Kenape gi check up? bini aku dah pregnant balik, alhamdulillah.. harap2 yg ni tade ape2 masalah la. kitorang dah stop berkebun, makan vitamin extra2 pun dah stop... takde buat keje ghenyah2 dah... ikut nasihat doktor..(tapi belasah jugak sampai terpregnant yg ni plak :P) tapi ikut kajian tade pape problem or dapat dibuktikan kesahihan bahaye pregnant lepas amik rubella vaccination. wallahualam... harap2 Allah tak amik lagi anak kami yg ni... nak dua2 selamat, mak ngan anak, kesian bini aku.
Dah abih print to tape ke blom ek? ok la takat ni dulu..