Friday, January 27, 2006

Kisah anak dalam perut



Malam semalam masa tengah kitorang syok2 bermalas2an bercanda di depan TV sambil makan roti beger bakar campur marjerin ngan gula. Tiba-tiba kami dikejutkan oleh gerakan2 yang amat mengagumkan!! apakah itu??
Baby kita dalam perut mak dia sedang menjalankan proses senaman bergerak mengubah posisi lepak dalam perut mak dia.. huhuhu.. kagumnyer kita tengok!! bole nampak dia punye movemnet, tapi tak sure la itu bontot dia ke, lutut ke, siku ke.. tapi kuat dia gerak, baju mak dia pun sampai terangkat2!!! hehehe.. seronok woo..

mase tu kat tv tengah ade lagu ape tah.. ala2 lagu RTM tak silap kita aa..lupe dah, dok syok tengok perut bini kita gerak2!! tak sure la pasal lagu tu ke pasal dia seronok makan beger tu..
ingat lagi mase mula2 baby gerak2 kuat, muka my wife panik!! "waaa.. perut kita nak pecah ke ni??" hehehe kelakar betul.. tapi bila kita letak tangan nak rase, terus diam.. banyak kali plak tu.. saje dengki la tu, tak bagi daddy dia rase dianyer gerakan. gerakan underground nih!!
pehtu, banyak kali lagi la kita nampak dianyer movement yang ganas2 tu.. heheh seronok tul!! aktif ye baby ni.. bagus, nanti senang jage, sihat je ek?...
harap-harap, semuanyer selamat laa.. amin!
tak sabar nak tunggu dia lahir... sayang kita pun dah tak larat nak kendong baby.. mengah je.. berat ek! hehehe.. sabar ye che!

10 comments:

ila de cute said...

hehehhe... kuatkan baby bergerak smlm..macam ombak perut kita... hehhehehe takkan le baby suka dengar lagu rtm kot... agaknya dia suka mkn roti tu kot...

ibuVouge said...

nt masuk bilik labour, tengok baby kuar pula ..

agakkacak said...

tu la.. nanti nak tengok lagi laa kat labour room, last time, tak pengsan, insyaAllah yang ni pun ok kot...

israf said...

ehehehehe...biasak aa beb...baby nie mmg suka buat gerakan underground..aku pun sama gakkz..biler time aku nak rasa takder ler plakkz gerkannya..tensen btul aku..

israf said...

ko pengsan ker poek?...jgn ler camtu..aku pun nak menemankan bini aku dalam labour room tue gakkz..kang kalau aku pengsan kang saper nak angkat aku wehh...

agakkacak said...

har har har.. ko pengsan bahaye woo, terkejut baby nanti, kalo baby tengah nangis bole berenti pastu tukar jadi gelak plak kang.. hehehe.. nak angkat tak de yang larat kot... hehehe

israf said...

biasak aaa...kalau abg kodok pengsan mesti org gelak punyer..cis cis cis...

Anonymous said...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
What is ativan lorazepam 1950 oldsmobile rocket 88 Malcolm wright buick Ladies cordroy pants free best ionamin 30 online 4-pc grey r racing floor mats Used oldsmobile auto parts in skagit county Saab leather seat covers Sebring body kit http://www.catch-all-custom-carpet-floor-mats.info/oldsmobile-cutlass-convertable.html buy phentermine on line Bmw motorcycle sites Plans atnt wireless phone State of florida insurance commission Oldsmobile f-85

Anonymous said...

Keep up the good work refinancing Free palm mp3 player att voice over ip Free online keno 20 Conferencing+meeting+web beginning voip option trading tips Call centers in roseville ca ford focus Licensed ionamin pharmacy 2 pip forex trading Weekend furniture store Voip internet telephony canada Nexium and iron Nexium and gastritis Intracranial hypertension and topamax

Anonymous said...

What a great site morgan stanley and financial advisor trainee Custom car alarm Hidden radar detectors tenuate on line plastic surgery Poker texas hold &aposem online Little cum filled